Make your own free website on Tripod.com

me_ajazin.JPG (17486 bytes)

me_belulin.JPG (136277 bytes)

me_avdullane.JPG (28088 bytes)

me_lushin.gif (46535 bytes)me_abazin.jpg (17248 bytes)

me_zacen.JPG (12428 bytes)

me_shoke.JPG (13139 bytes)

me_shoke_te_tvsh.JPG (117864 bytes)

me_guron.JPG (19743 bytes)me_ish_ushtarakun.jpg (26857 bytes)

me bilbillin e kenges labe   Xhelo Mehilli

1.Me  Ajaz Nikollin :bashkefshatar ,bashkeemigrant,nje nder dhjetera e dhjetera   Golemas  te nderuar  e   te respektuar

2.Me Belul Korkutin  gazetar ,historian,

3.Me  Avdulla Kenacin,  gazetar ne TVSH. 

4. Me Engjell Serjanin  ,drejtorin e gazetes  "Dita Jug"Eshte  "mesuesi" i pare ne gazetari...

5.Me Zace Islamin:  Nje nder  bashkegolemasit ,emigranetet, qe ka dale ne mbrojtje te ceshtjeve kombetare  kundra propogandave te huaja !

6.Me shoke dhe miq Golemas  gjate  festimit te pervjetorit te clirimit te atdheut ...

7.Me anetarin e stafit drejtues te TVSH  Arqile dhe nje nga kameramanet e grupit te xhirimit..,.

8 Me Guro  Zenelin   skenarist dhe gazetar...

9.Me  ish mesuesin tim  ,aktivistin  e palodhur    ne emigracion Abaz  Goxhaj

10.Me nje mikun tim nga Kurveleshi i poshtem ish ushtarak dhe  patriot  .

11.Me Skender Korkutin ish mesuesin tim  te letersise

12.Me  Xhelo Mehillin dhe Pirro Kellecin  bilbilat e kenges labe  ne  Golem